Veiling voor Roparunย 

16 april veilen we een sculptuur t.b.v. de Stichting Roparun. De Roparun is een organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Met uw biedingen kunt u niet alleen een geweldig kunstwerk bemachtigen, maar ook een waardevolle bijdrage leveren aan dit belangrijke doel. Startbod โ‚ฌ350.

Ik ben verheugd om je te laten weten dat ik in samenwerking met metaalbedrijf Metaalplan van (Roparun deelnemer) Bert Verlaan een prachtig kunstwerk heb gerealiseerd dat we veilen voor ten behoeve van de Roparun via de Atletiekvereniging A.V. Gelre te Dieren.

Spring time sculptuur

Het kunstwerk, Spring Time 25x28x103 cm, dat we veilen is gemaakt door een getalenteerde kunstenaar, ondergetekende, en zal ongetwijfeld een blikvanger zijn in uw huis of kantoor. Ik ben er zeker van dat het bij veel mensen in de smaak zal vallen.

๐——๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜ ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€ ๐—ผ๐—ฝ ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿญ๐Ÿฒ ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—น ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿญ๐Ÿฑ-๐Ÿญ๐Ÿณ๐˜‚.
๐—ช๐—ฒ ๐—ป๐—ผ๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜‚ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ฒ ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ผ๐—บ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐˜๐—ฒ ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐˜‚๐˜„ ๐—ฏ๐—ผ๐—ฑ ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐˜๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป. ๐—ฆ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ง๐—ถ๐—บ๐—ฒ ๐—ถ๐˜€ ๐—ธ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฒ๐—น ๐Ÿฎ๐Ÿฏ, ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ฏ๐—ผ๐—ฑ ๐—ถ๐˜€ โ‚ฌ๐Ÿฏ๐Ÿฑ๐Ÿฌ, ๐˜‚๐˜„ ๐—ฏ๐—ผ๐—ฑ ๐—ถ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ผ๐—บ ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐˜๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป.

Het bieden is eenvoudig, u doet mee via eenย team link die op de site is te vinden. Volgende week zondag 16 april tussen 15-17 uur.

Ik hoop dat u meedoet aan deze veiling en ons helpt om geld in te zamelen voor de Roparun. Samen kunnen we een verschil maken in het leven van mensen met kanker.

Bedankt voor uw steun!

Juul Rameau, Bert Verlaan en zijn team

Weet u iemand/een bedrijf die hierin wellicht geรฏnteresseerd is? Het delen van dit bericht wordt gewaardeerd.

Creรซren is mijn grootste passie. Het geeft mij veel plezier om mijn kunstuitingen te delen met zoveel mogelijk natuurliefhebbers. Het is mij heel dierbaar om zoveel mensen blij te maken met iets wat ik zo leuk vind om te doen.

ย 

Tuin โ€“ kunst – natuur inspiratie opdoen?

Mijn atelier is een broedplaats van al mijn ideeรซn die zich ontpoppen tot kunstwerken met sierlijke, organisch ogende, natuurlijke vormen. Hier werk ik aan diverse kunstprojecten en is een wisselende collectie te zien. Ook een aanvraag van een particulier of bedrijf voor kunst in opdracht is altijd weer een mooie uitdaging. Een uitwisseling van ideeรซn, gevoel en vorm. Een prachtig resultaat is een pluim op het werk en de inzet van alle betrokkenen.ย 

Kennismaken

Leuk! Het atelier is geopend op afspraak.ย Mail mij, stuur een bericht via de contactpagina of maak telefonisch een afspraak.

Winkelwagen
Scroll naar boven