Interieurontwerp | Nimeto Utrecht

Categorie
Conceptontwikkeling, Design, Interieur
Tags
akoestiek, akoestiek probleem, akoestische panelen, interieur, interieurontwerp, kunst, presentatie, project, projectmanagement, Utrecht
Over dit project

Ontwikkeling creatieve werkruimte Labora

conceptontwikkeling – interieurontwerp – procesbegeleiding – projectmanagement

Hoe leer je leren, wat heb je nodig om te experimenten, hoe kan social media hier een rol in spelen. Mede door ons te verplaatsen in de eindgebruiker, de student, en dit te ventileren, hebben wij de tender om de werkplaats te ontwikkelen ‘gewonnen’.

Labora is een werkruimte waarin voldoende ruimte is om te werken, te verblijven, te spelen, te ontdekken, ontwikkelen, studeren en vooral te experimenteren. Vanaf openingsdag is Labora een ‘mega’ succes en is dit het nieuwe kloppend hart van de school. Een unieke plek voor inspireren, samenwerken en maken.

Opdrachtgever

Nimeto Utrecht, MBO onderwijsinstantie, is dé mbo vakschool voor creatieve ruimtemakers. Het Nimeto wilde ruimte creëren waar de studenten vrij aan werkstukken kunnen werken. Een werkruimte die de stimuleert tot creativiteit en uitnodigt ook als de student geen les heeft.

Proces

Ideevorming tot conceptontwikkeling, uitwerking tekeningen, offertes opvragen, LEAN-bouwplanning, bouwbegeleiding en opleveringen.

Gebruik

Zie effectief gebruik van deze ruimte op Instagram

In samenwerking met:

OO-ZO ontwerpbureau

 

NOTE  onderste afbeelding is de begin situatie van het project. Dezelfde hoek als de eerste foto.

error: Content is protected !!