Juulwellery presentatie 21 mei

Deze dag zal in het teken staan van sieraden die ik die dag zal presenteren. Op alle Juulwellery aankopen die dag een introductiekorting van 15%.  
Een wisselende collectie sculpturen is te zien in het atelier. Op zoek naar iets op maat kom langs voor een kennismaking. Tot zaterdag 21 mei!

Open van 11-17 uur. Daalakkersweg 6-46, Eindhoven

Biophilic Design & Art

Mijn kunstwerken vallen onder de principes van Biophilic Design, waarbij het uitgangspunt is om mens en natuur te verbinden voor ons welzijn en geluk door natuurlijke elementen terug te laten komen in allerlei vormen van kunst, design en architectuur. Het verbinden van mens en natuur wordt ook wel Biophilia genoemd.

Creëren is mijn grootste passie. Het geeft mij veel plezier om mijn kunstuitingen te delen met zoveel mogelijk natuurliefhebbers. Het is mij heel dierbaar om zoveel mensen blij te maken met iets wat ik zo leuk vind om te doen.

 

Tuin – kunst – natuur inspiratie opdoen?

Mijn atelier is een broedplaats van al mijn ideeën die zich ontpoppen tot kunstwerken met sierlijke, organisch ogende, natuurlijke vormen. Hier werk ik aan diverse kunstprojecten en is een wisselende collectie te zien. Ook een aanvraag van een particulier of bedrijf voor kunst in opdracht is altijd weer een mooie uitdaging. Een uitwisseling van ideeën, gevoel en vorm. Een prachtig resultaat is een pluim op het werk en de inzet van alle betrokkenen. 

Kennismaken

Leuk! Het atelier is geopend op zaterdag 21 mei. Schikt dit u niet? Mail mij, stuur een bericht via de contactpagina of maak telefonisch een afspraak.