Collected trees – golden series

Met trots presenteer ik “Collected Trees”. Deze sculpturen zijn een reactie op een prachtig schilderij van de Nederlandse meester Jasper van der Lanen (1585- 1626). De stukken zullen te zien zijn Masterly The Hague.


Het thema dit jaar is “Ode aan het Nederlandse landschap”. Masterly the Hague is e
en biënnale waarin alle deelnemers vol passie vier dagen lang vertellen over het werk dat ze hebben gemaakt bij een historisch schilderij. Tijdens Masterly The Hague worden historische schilderijen naar Den Haag gebracht uit spectaculaire priveverzamelingen! Slecht 4 dagen voor het publiek te zien.

 

 

*21-24 oktober*

 

 

Tickets via www.masterlythehague.com

 

Vind mij op locatie: The King’s Ballroom, Kazernestraat 38 Den Haag

Biophilic Design & Art

Mijn kunstwerken vallen onder de principes van Biophilic Design, waarbij het uitgangspunt is om mens en natuur te verbinden voor ons welzijn en geluk door natuurlijke elementen terug te laten komen in allerlei vormen van kunst, design en architectuur. Het verbinden van mens en natuur wordt ook wel Biophilia genoemd.

Creëren is mijn grootste passie. Het geeft mij veel plezier om mijn kunstuitingen te delen met zoveel mogelijk natuurliefhebbers. Het is mij heel dierbaar om zoveel mensen blij te maken met iets wat ik zo leuk vind om te doen.

 

Tuin – kunst – natuur inspiratie opdoen?

Mijn atelier is een broedplaats van al mijn ideeën die zich ontpoppen tot kunstwerken met sierlijke, organisch ogende, natuurlijke vormen. Hier werk ik aan diverse kunstprojecten en is een wisselende collectie te zien. Ook een aanvraag van een particulier of bedrijf voor kunst in opdracht is altijd weer een mooie uitdaging. Een uitwisseling van ideeën, gevoel en vorm. Een prachtig resultaat is een pluim op het werk en de inzet van alle betrokkenen. 

Kennismaken

Leuk! Het atelier is geopend op afspraak. Mail mij, stuur een bericht via de contactpagina of maak telefonisch een afspraak.